Üdvözlünk minden nyájas olvasót!

Ebben a blogban arra teszünk kísérletet, hogy olyan autótulajdonosoknak adjunk hasznos tanácsokat, akik saját maguk nem szeretnek a garázsban barkácsolni, de karban szeretnék tartani autójukat, viszont márkaszervízbe nem vinnék el a járgányt, mert

  • a.     túl drága
  • b.     túl messze van
  • c.     túl sok idő
  • d.     esetleg nem bíznak benne

Írásainkat a Speedy támogatja. A cég egy európai autós gyorsszervíz hálózat, ahol az apró-cseprő dolgoktól a vezérműszíj cseréig mindent, márkafüggetlenül, gyakorlatilag azonnal megcsinálják, ingyenes állapotfelmérést készítenek és előre szabott árakkal dolgoznak, az általuk végzett javításokra európai garanciát adnak.

A blogon a szervizek tapasztalatait, tanácsait fogjuk megírni, természetesen hírt adunk akciókról és kedvezményekről is, de nem ez lesz a fő csapásirány. Miután nekünk is van autónk (bár nem éppen fiatal), ezért rengeteg saját tapasztalatunk is van. Abban bízunk, hogy egyrészt segíthetünk hozzánk hasonló tulajdonosoknak, másrészt bemutathatjuk, hogy bizonyos javítások mennyire gyorsan és egyszerűen is megoldhatóak. Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy miből lehet észrevenni, ha aktuális valamilyen kopó alkatrész cseréje, megírjuk, hogy milyen időközönként érdemes ezeket átnézni, s hogy miképp érdemes alkatrészt választani. A kommentálási lehetőség nyitott, ide jöhetnek a kérdések, vélemények, illetve Facebook oldalunk is van, ahol szintén nyomon lehet követni  blogot. A Facebook követőek számára a Speedy kedvezményt is ad, már csak ezért is érdemes minket“lájkolni“.

Ha még nem hallottál a Speedy autószervizekről, akkor keresd fel a cég weboldalát is.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://speedyszervizek.blog.hu/api/trackback/id/tr762116281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása